RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door
27 december 2021 17:16


Een record opbrengst voor hospice Casa Vera
Foto: Een record opbrengst voor hospice Casa Vera
Erna met opbrengst. Foto: Sanne Voets

- Het zou spannend zijn dit jaar, of de verkoop van de vogeltaarten van Erna wel een beetje op gang zou komen. Het zou dit jaar vast veel minder opbrengen, maar niets is minder waar. Ondanks de corona maatregelen.

,,Ongelofelijk’’, vertelt Erna, vlak na het tellen van de opbrengst. ,,Ik ben ook echt door de hele voorraad heen.’’ Kerstmarkten gingen niet door. De lockdown op het laatst maakte de verkoop aan de overkant bij Ter Weele niet meer mogelijk. Het oude record – uit 2019 – ligt op ruim 11.000 euro. Van tevoren had Erna niet de verwachting hier overheen te gaan.

Het bestuur van De Kruimelschaar (waar het hospice onderdeel van is) is ontzettend blij met de opbrengst en dankbaar voor deze gigantische prestatie van Erna en de mensen die haar geholpen hebben. Ze zijn ook trots.

,,En ik heb ook hulp gehad van veel mensen. Jan Piet Huijssoon heeft natuurlijk fantastisch gebakken en was verkooppunt in Vaassen. De verkooppunten in Oene, Nijbroek en Vleuten. De vrijwilligers in de kramen. Echt heel fijn! Iedereen bedankt!”, aldus Erna.

Het bedrag komt geheel ten goede aan hospice Casa Vera, aan de Quickbornlaan 13 in Epe. Een bijna-thuis-huis voor mensen in hun laatste levensfase. Compleet draaiend op vrijwilligers.

Kijk voor meer info op www.hospicecasavera.nl

Door: Mediapartner RTV 794

Best  Epe Nieuws 

gemeente epe epe voorpagina 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie