RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door
19 augustus 2020 5:21


Een carillonconcert voor je verjaardag
Foto: Een carillonconcert voor je verjaardag
Jan Willem Achterkamp. Foto: Hans Terlouw

EPE - Stel je bent jarig en het is niet zomaar een willekeurige verjaardag, maar een kroonjaar. Dat vier je met een wat groter gezelschap dan normaal en misschien doe je er ook nog iets speciaals bij.Tien tegen één dat er door de gasten zal worden gevraagd wat je voor je verjaardag wilt hebben. “Jouw aanwezigheid”  als antwoord is geen optie. Dan moet je dus een goed doel voor handen hebben. Talloze goede doelen dienen zich aan. Maar stel dat je toevallig net bezig bent met het optuigen van een carillon cultuur in de gemeente. Wat is er dan leuker dan “Een bijdrage voor een carillonbespeling, een carillonconcert door een goede beiaardier” als antwoord te kunnen geven? En dat iedereen dat dan ook een prima plan vindt en gul doneert.

Het aldus ontvangen verjaardagscadeau wordt op woensdag 26 augustus a.s. tussen 16 en 17 uur op het carillon in de Grote Kerk van Epe uitgepakt door de vaste beiaardier van het carillon, Jan Willem Achterkamp, die voor de  jarige een prachtig programma heeft samengesteld. Een programma waarin Bach niet ontbreekt, maar Erik Satie ook niet en waarin muziek van oude klassieke componisten wordt afgewisseld met bekende Nederlandse liedjes en met ragtime ritmes. Kortom een afwisselend muzikaal uur, te beleven in de buitenlucht.

Het carillonconcert is dus ook nog eens gratis te beluisteren! Binnen de 1,5 m mogelijkheden bent u van harte welkom rondom de Grote Kerk van Epe!  Op de muurtjes rondom de kerk, op het marktplein , of , met een drankje dan wel, op een van de terrassen vlakbij.

Het programma staat binnenkort op www.carillonepe.nl en zal ook vóór het concert bij de kerk beschikbaar zijn.

Door: Mediapartner RTV 794

Epe Nieuws 

gemeente epe epe voorpagina 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie