RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door
23 oktober 2021 15:54


Jonge Muziektalenten in Grote Kerk Epe
Foto: Jonge Muziektalenten in Grote Kerk Epe
AMT algemeen ensemble strijkers. Foto: Gijs Wijsma

EPE - Op vrijdag 5 november om 20.00 uur is de Grote Kerk van Epe weer het podium voor een selecte groep jonge talenten van de Utrechtse Academie voor Muzikaal Talent. Al een paar jaar treden zij op in de serie Klassiek in de Kerk van Cultureel Platform Epe (CPE). CPE wil in deze concerten ook een samenwerking tot stand brengen met de lokale muziekeducatie. Vandaar dat dit keer zangleerlingen van Cultuurplein Noord-Veluwe samen met een AMT- ensemble het lied Arcade van Duncan Laurance ten gehore zullen brengen.

Academie Muzikaal Talent (AMT) is een opleiding die jong muzikaal toptalent voorbereidt op een succesvolle studie aan een conservatorium. De AMT is een kleine, particuliere school met maximaal 25 leerlingen. De AMT staat open voor alle instrumenten en vindt een gastvrij onderkomen in het Utrechts Conservatorium.

Gedurende het hele cursusjaar worden regelmatig concerten georganiseerd, zodat alle leerlingen podiumervaring kunnen opdoen. Tijdens deze concerten kunnen leerlingen zich van hun solistische kant laten zien, of in ensembles optreden. Ensemblespel vormt een van de belangrijkste speerpunten van de opleiding aan de AMT.

Enkele oud-leerlingen van de AMT: Remy van Kesteren (harp), Jorian van Nee (piano), Tosca Opdam, Floor Le Coultre, Tim Brackman (viool).

Het concert wordt gehouden met in achtneming van alle coronamaatregelen, waaronder de QR controle.

Locatie: Grote Kerk van Epe

Aanvang: 20.00 uur

Entree: € 15,00, jeugd € 7,00

informatie en online kaarten: www.cultureelplatformepe.nl

Losse kaartverkoop bij VVV Epe

Meer informatie: www.cultureelplatformepe.nl

Door: Mediapartner RTV 794

Epe  Utrecht Nieuws 

gemeente epe epe voorpagina 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie