Nieuwe clip en muziek van Morten - RTV 794
Bevat Video: Video
Ankeiler: De meeste muzikanten hebben over het algemeen niet stil gezeten tijdens de corona pandemie.

VAASSEN - De meeste muzikanten hebben over het algemeen niet stil gezeten tijdens de corona pandemie. Zo heeft ook Morten een nieuw muzikaal project genaamd Walking the Tightrope, bestaande uit zes nummers, welke worden uitgebracht in drie delen.

De release van Walking the Tightrope: Part One bestaat uit twee nummers: Night Vision en The Bride and Groom of Death. Van het eerstgenoemde nummer is zelfs een videoclip gemaakt.

Morten´s clips worden gemaakt door goede vriend en tevens Vaassenaar Joost Bouwmeester (24). ‘'Joost had een nieuw editing programma gekocht: Final Cut Pro. In twee avonden schoten wij beelden en daarna gaf ik hem de volledige vrijheid om het te bewerken en voltooien. Zo kon hij ongestoord kennis maken en stunten met het nieuwe programma. En het resultaat loont. Ik ben zeer tevreden met deze mooie abstracte clip.’’ vertelt Morten Tellegen over de totstandkoming van de videoclip. En abstract is dan ook precies het woord dat bij de clip past, die het kijken absoluut waard is!

Walking the Tightrope: Part Two en Part Three zijn inmiddels beschikbaar. De videoclip is uitgebracht op Morten’s Youtubekanaal, :

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@rtv794.nl.

Deel dit artikel