RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door
30 juli 2021 16:20


Tennisvereniging Wapenveld rookvrij
Foto: Tennisvereniging Wapenveld rookvrij
Cees Veldkamp, vrijwilliger van het jaar. Foto: Tennis Vereniging Wapenveld

WAPENVELD - Onlangs heeft de TVW, Tennisvereniging Wapenveld, haar ledenvergadering gehouden. Met een mooie opkomst van leden is een aantal belangrijke beslissingen genomen.

Een daarvan is dat de TVW een rookvrije sportvereniging wordt. Dat betekent dat er binnen de hekken en ook op het volleybalveld en bij de oefenmuur niet mag worden gerookt. Alle aanwezige leden stemden hiermee in. Voor de toekomst heeft de TVW grote plannen op het gebied van padel en renovatie van het clubgebouw en de kleedkamers. Om al die plannen te kunnen realiseren maar om ook de barbezetting en diverse commissies goed op peil te houden, zijn er wel meer vrijwilligers nodig. Het bestuur heeft de opdracht meegekregen om een plan voor betere inzet van vrijwilligers te maken.

En als laatste heeft de vereniging haar jaarlijkse verkiezing van de vrijwilliger van het jaar in ere gehouden. Deze eer is deze keer Cees Veldkamp toebedeeld. Cees is een stille kracht die veel werk verzet en dat graag in de anonimiteit doet. Hij heeft geheel verrast en overrompeld de bijbehorende bloemen in ontvangst genomen en zijn naam zal op de grote spiegel met de ‘Vrijwilligers van het jaar’ worden gegraveerd.

Heb jij ook zin om te gaan tennissen, dat kan al met 2 personen, zomers én swinters, geef je dan snel op: nieuweleden@tvwapenveld.nl

Door: Mediapartner RTV 794

Best Nieuws 

gemeente heerde wapenveld voorpagina 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie