Afdrukken

Infomix is een informatief programma dat elke dinsdagavond te beluisteren is tussen 19:00 en 21:00 uur.

Het Reil-orgel in de Ontmoetingskerk te Heerde bestaat dit jaar 20 jaar. Op zaterdag 6 november wordt dit gevierd met een orgelconcert door vier plaatselijke organisten. Een belangrijke rol bij de realisatie van dit orgel had Peter Bakker en hij is deze week te gast in Infomix.

Van zaterdag 6 t/m zondag 21 november presenteert Stichting Glaskunst haar jaarlijkse expositie in Kasteel Cannenburch in Vaassen. Het fonkelende glas en het rijk ingerichte kasteel vormen samen een verassende combinatie. Arie van Oort en Klaas de Vries hopen u te enthousiasmeren voor  ‘Kijken naar Kleur’.

De dagelijkse gedichtjes op Instagram van Dennis Dekker verworden tot beelden en na een jaar heeft Dennis de samenwerking opgezocht met fotograaf Martin Hogeboom. Een samenwerking in Martin’s bijzondere beelden en de woorden van Dennis. Beiden nemen deze week plaats achter de microfoon.

Ook uitgebreid aandacht voor een Halloween Spooktocht bij speeltuin de Kouwenaar in Vaassen en de zoektocht naar nieuwe leden door Musicalgroep Medverka. Zij zijn weer helemaal klaar om volgend voorjaar een bruisende musical op de planken te brengen.

Begin oktober is het nieuwe radio programma “Brunch” van start gegaan. Dit programma met muziek, tips, actualiteiten en een spelletje wordt op donderdag a.s. live uitgezonden. Een vooruitblik op de inhoud met Jan Berends.

Infomix wordt herhaald. Op woensdag vanaf 14.00 uur en op donderdag vanaf 18.00 uur. Terugluisteren kan uiteraard ook via www.rtv794.nl

Radio 794 is te ontvangen via  106,5 FM & 107,8 FM ether – glasvezel KPN 1186 – www.rtv794.nl – DAB kanaal 7B (190,64 MHz)

 

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@rtv794.nl.

Meer over

Deel dit artikel