Ankeiler: Op 21 april organiseert KCVO in Vaassen een spetterende popquiz met een live optreden van de bekende coverband "The Hulties".

- Op 21 april organiseert KCVO in Vaassen een spetterende popquiz met een live optreden van de bekende coverband "The Hulties". Het evenement belooft een avond vol muziek, gezelligheid en vermaak te worden.

De popquiz begint om 20.15 uur en de deelnemers kunnen zich laten verrassen door diverse vragen uit het popgenre. Van klassiekers uit de jaren 70 tot de hedendaagse hits, alles kan voorbij komen.

Naast de quiz zal er ook een live optreden zijn van de populaire coverband "The Hulties". De bandleden staan bekend om hun energieke optredens en brengen een mix van rock, pop en soul. Het belooft een fantastische avond te worden waarbij het publiek kan genieten van de muziek en de gezelligheid.

Live op RTV794

Het evenement begint om 20.00 uur en wordt live uitgezonden op RTV794 van 20:00-00:00 uur. Voor wie niet aanwezig kan zijn bij KCVO, is het mogelijk om thuis mee te luisteren en te genieten van het optreden van "The Hulties" via de live-uitzending op RTV794.

Deze radiouitzending wordt verzorgd door Gerard Bouw, Rick Beekman en Marcel Hergaarden.

Het reguliere programma Flashback komt deze avond eenmalig te vervallen.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@rtv794.nl.

Meer over

Deel dit artikel