RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door
27 september 2020 13:49


Start laagseizoen op Veluwse recreatiegebieden
Foto: Start laagseizoen op Veluwse recreatiegebieden

HEERDE - Op donderdag 1 oktober a.s. gaat het laagseizoen van start op de recreatiegebieden van Leisurelands, gelegen op de Veluwe, te weten Bussloo, Heerderstrand, Zandenplas, Kievitsveld, Strand Nulde, Strand Horst en Zeumeren. Vanaf deze datum zijn honden weer welkom. Het hondenseizoen loopt tot en met 30 april 2021. Daarnaast gaat het laagtarief parkeergeld in.

Ontspanning en vermaak in de herfst- en wintermaanden

De recreatiegebieden zijn uitermate geschikt voor een heerlijke wandeling of ravotten op het strand met de trouwe viervoeter. Nu de nazomer bijna ten einde is en de zwemkleding en slippers in de kast gaan, kunnen de wandelschoenen tevoorschijn komen voor een heerlijke wandeling door het herfstlandschap op de recreatiegebieden. Verder lenen de gebieden zich uitstekend voor een actief uitje, zoals mountainbiken of hardlopen. 

Doglovers Wandeling Bussloo

Om het laagseizoen af te trappen organiseert Leisurelands een hondenwandeling op Bussloo. Deze hondenwandeling is geheel vrijblijvend. Er is geen vast begin- of eindpunt. Wel zijn de kiosken geopend om uit te rusten van de wandeling onder het genot van een hapje en een drankje. Aan de honden is ook gedacht. Vitakraft (producent diervoeding)  heeft verschillende hondensnacks beschikbaar gesteld. Zij doen dit uit liefde voor je huisdier. Kijk voor meer info op www.bussloo.nl of op www.facebook.com/leisurelands.

Parkeerpas slechts € 37,50!

De parkeerpas van Leisurelands, geldig tot 1 mei 2021, is nu extra voordelig te bestellen via de webshop op www.leisurelands.nl. Voor slechts € 37,50 is deze parkeerpas te koop. Deze is geldig is op alle 17 recreatiegebieden in de regio Nijmegen, op de Veluwe en in de Achterhoek en Liemers. Voor deze actie geldt: op = op. Een dagkaart kost in het laagseizoen € 3,00. Met uitzondering van Strand Horst-Noord en Surfoever Hoge Bijssel. Hier kost een dagkaart het hele jaar door € 5,00.

Leisurelands hoopt op een goed begin van het laagseizoen. Kijk voor meer informatie op www.leisurelands.nl.

 

Door: Mediapartner RTV 794

Best  Heerde  Nijmegen Nieuws 

gemeente heerde heerde voorpagina 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie