Zondagsport gaat nog even door..... Sporttribune met Henk van de Put

RTV794 zondagsport gaat nog even door. Met een nieuw item: de sporttribune!

In deze bijzondere tijden zonder sport en waar normaal gesproken onze uitzendingen al bijna een zomerstop zouden hebben, heeft de sportredactie toch besloten om nog even door te gaan.

Velen kennen het NPO-programma de Perstribune, waarin elke week prominente gasten uit de wereld van de media en sport te gast zijn. Met de gasten worden er actuele én persoonlijke zaken besproken. De komende weken gaat Henk van de Put in gesprek met diverse bekende én minder bekende buurtgenoten welke allen iets met sport hebben.

In dit item, de sporttribune genaamd, word een hoofdgast 'ondervraagd'. Een hoofdgast uit Heerde, Epe of uit de regio welke bekend is binnen de nationale en internationale sportwereld. In deze eerste uitzending praat Henk van de Put met Matthijs Weststrate, sportverslaggever bij de NOS. Matthijs woont in Heerde dus hoogste tijd om eens nader kennis te maken met deze verslaggever, bekend van radio en televisie. In een boeiend gesprek geeft Matthijs een klein kijkje in de wereld van (sport)verslaggeving!

Op 31 mei, eerste pinksterdag, zal dit interview worden uitgezonden tussen 14:00 en 15:00 uur. De muziekkeuze deze middag is uiteraard van onze gast! Zoals elke zondag is Gerben Rorije de presentator vanuit de studio

De volgende gast van Henk zal algemeen directeur van SC Cambuur zijn, de Heerdenaar Ard de Graaf.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@rtv794.nl.

Meer over

Deel dit artikel