RTV 794 - Nieuws

Villa Bahuis (Foto : RTV794)

Villa Bahuis (Foto : RTV794)

VEESSEN - Omdat Wilbert Magré en Zwier van der Weerd van veel mensen hoorden dat ze het zingen misten, zijn ze op zoek gegaan naar een locatie waar het mogelijk zou zijn om met de Corona-regels in de hand met zo'n 200 mensen gezamenlijk te zingen. En dat werd gevonden bij Villa Bakhuis

Door: Mediapartner RTV 794

Afgelopen vrijdag 7 augustus is er op het terrein van Villa Bakhuis een samenzang avond geweest waarbij maximaal 200 mensen aanwezig konden zijn. De lokale omroep RTV794 had haar medewerking toegezegd zodat tegelijkertijd deze bijeenkomst/concert kon worden uitgezonden op het TV-kanaal en op het Youtube-kanaal van RTV794. 

Het aanwezige publiek zong enthousiast mee en menige aanwezige pinktje een traantje weg van de ontroering om na zo'n lange tijd weer met elkaar prachtige liederen te kunnen zingen. Welkome onderbrekingen waren er door orgelimprovisaties van Wilbert Magré,die ook de begeleiding voor zijn rekening nam, en de zangsolo's van Zwier van der Weerd.

Ook menige voorbijganger op de dijk stapte van de fiets om met aangepaste afstand van al zittende kijkers ook te genieten van dit bijzondere concert.

Een bijzondere plek zoals wel blijkt uit de registratie van de avond : 

Op het TV-kanaal van de lokale omroep KPN 1468 en Ziggo 36 (CI+328) zal de registratie nogmaals worden uitgezonden op :

Zondag 9 augustus 01 uur, 10 uur, 14 uur en 19 uur en ook

Maandag 10 augustus 01 uur, 10 uur, 14 uur en 19 uur

 

Deel dit artikel