RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door
21 augustus 2021 15:28


Afsluitend concert Prins Bernhard
Foto: Afsluitend concert Prins Bernhard
Repetitie Summercamp. Foto: PB - Emst

EMST - Op donderdagavond 26 augustus a.s. geeft de Emster muziekvereniging Prins Bernhard een concert ter afsluiting van PB Summercamp.

Sinds de start van dit Summercamp op 15 juli jl., werd er wekelijks gerepeteerd in de Hezebrink. Naast het grote orkest, nam ook een groot aantal enthousiaste jeugdleden deel aan deze repetities, waar zowel nummers van het grote orkest op de lessenaar stonden als nummers van het opleidingsorkest.

Tijdens deze repetities kon de jeugd alvast ervaren hoe het is om in het grote orkest te spelen. Een aantal van hen zal na de zomervakantie dan ook aansluiten bij het grote orkest. Het concert zal gedirigeerd worden door de dirigent van het grote orkest, Hans Verheij. Hij zal die avond voor de laatste keer op de bok staan in Emst. Het concert is hiermee niet alleen een afsluiting van Summercamp, maar ook een afsluiting van de samenwerking met Hans.

Uiteraard zal er deze avond een korte terugblik zijn op de afgelopen 9 jaar die Hans voor het orkest heeft gestaan. Het concert begint om 19.30 uur en vindt plaats in de sporthal van de Hezebrink. Vanwege de te hanteren corona-maatregelen is er plaats voor 50 toeschouwers. Om verzekerd te zijn van een plek, wordt aangeraden om tijdig aanwezig te zijn. De entree is gratis. Het concert duurt ongeveer 1 uur en na afloop kan er nog nageborreld worden in de Hezebrink.

Door: Mediapartner RTV 794

 Nieuws 

gemeente epe voorpagina emst 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie