10 april in de Speuldeuze & de Praotstoel794 - RTV 794

Erik Daems geet in Gelderland kieken wat d’r in de uuterste plekkn an meziek te vinn is. Van de paol bie de Pruus töt op de rand van de Biesbosch en daor vandan naor ’t Veluwemeer en dan tussn Déémter en Zutphen deur, weer nao de paol. Ie weet niet wat o-j heurt.

Met deze zaterdag Gert Roelofs achter de knoppen beginnen wij deze Praotstoel met Linda Seinstra op de dijk in Veessen bij Koek en Ei. We zijn benieuwd hoe het personeel/clienten de winter en de Corona perikelen hebben weerstaan.

Ook praat Linda met Leo Veldstra , de voorzitter van het Kozakkenveer. Hoe staat het er voor met het schip. En kan nu de vaart weer gaan beginnen of zijn de coronaregels nog behoorlijk lastig?

Het gesprek met de nieuwe Dijkgraaf van Waterschap Vallei en Veluwe, Mevrouw Marijn Ornstein gaat niet door wegens 100 dagen Radiostilte!

We gaan in de herkansing onze fout goed maken bij Marnix ten Kortenaar, nu beter bekend als DrTen, de zeezoutaccu-deskundige. We hopen dan van hem te horen hoe hij na het schaatsen in deze technische wereld verzijld raakte en een eigen bedrijf begon. In dit gesprek betrekken wij ook weer Marcel Paques van de Energie Coöperatie Epe.

Daarna kunnen we wethouder Visser van Epe bellen over de Pilot “Toekomstkracht” voor ondernemers in de gemeente Epe. Nog even niks want de wethouder heeft nog overleg met een aantal partijen die overleg nodig hebben. Daarvoor in de plek zou de wethouder Wiersinga een gesprek hebben met de Praotstoel. Nu om op vrijdag 9 april 18:23u heb ik nog geen beschikbaar telefoonummer ontvangen voor morgen. Dus we denken dat het gesprek niet door gaat. Wordt vervolgd?

Voor we aan de Berichten uit de verenigingen en de Agenda beginnen horen we van huisarts Paul Roseboom de laatste berichten over de vaccinaties in deze regio.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programma-wijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! Als we nog tijd kunnen vinden dan houden we onze volgers op Facebook op de hoogte van de onderwerpen in ons programma. ww.facebook.com/praotstoel794

Hebt u berichten of onderwerpen voor onze uitzending mail die naar Redactie@RTV794.nl ter attentie van de Praotstoel.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@rtv794.nl.

Meer over

Deel dit artikel