RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door
16 juni 2021 17:05


Alpe d’Huzes met Jenny en Toos in Nederland
Foto: Alpe d’Huzes met Jenny en Toos in Nederland
Alpe d’Huzes met Jenny en Toos in Nederland Foto: Team de Keet / Herms

EPE - Jenny Berends en Toos Herms uit Epe hebben met hun sponsoractie inmiddels meer dan €15.000 opgehaald voor het KWF. De twee vriendinnen waren op 3 juni begonnen aan een 10-daagse wandeltocht waarbij ze elke dag twintig kilometer hebben afgelegd.

Nu het evenement Alpe d’Huzes in Frankrijk vanwege corona niet door kon gaan bedacht Jenny het idee voor een speciale wandeltocht en Toos vond dit zo bijzonder dat zij besloot om aan te sluiten. Toos verloor haar man aan kanker en Jenny een goede vriendin.

De tocht begon in het buurtschap Ziek en eindigde in Nooitgedacht.

Jenny zegt: “Wat een idee was om 10 dagen te gaan lopen voor Alpe d'HuZes KWF, is "uitgegroeid" tot een kleine happening. Mijn idee om te gaan wandelen en dit in een dagelijks verhaaltje met dagsong sloeg gelijk aan. Op de reactie, ik wil wel meelopen, was mijn reactie was...meelopen is laten sponsoren. En dat gebeurde...... Er lopen 16 personen mee. Sommige meerdere dagen, sommige 1 dag. We zitten al op een mooi bedrag. Er is aandacht van de media en we krijgen zulke lieve reacties. Inmiddels is het niet alleen mijn actie, maar alle credits mogen ook zeker naar Toos. Haar betrokkenheid en enthousiasme heeft mij extra energie gegeven.”

In het programma Infomix op RTV794 keken zij terug op deze wandeltocht met emotionele, indrukwekkende en bijzondere momenten. Jenny en Toos bedanken iedereen maar zeer zeker hun meewerkende achterhoede.

Terug te beluisteren via www.rtv794.nl

Door: Mediapartner RTV 794

Epe Nieuws 

energie corona gemeente epe epe voorpagina goede doelen alpe dhuzes 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie