Afdrukken
Ankeiler: Jip Kamphuis draagt het onderzoek naar ALS een zeer warm hart toe.

VAASSEN - Jip Kamphuis draagt het onderzoek naar ALS een zeer warm hart toe. Als deelnemer aan 2e Nederlandse Giro di Muscoli ‘Toer voor Spieren’ doet zij haar uiterste best fietsend en actievoerend dit initiatief tot een groot succes te maken. Jip geeft aan dat iedere donatie haar enorm stimuleert.

Jip fietst mee voor iedereen met ALS maar speciaal voor Remco Bomhof uit Vaassen. In eerste instantie was zij als fysiotherapeut betrokken geraakt bij het ziekteproces van Remco toen hij 7 jaar geleden de diagnose ALS kreeg.

“Wekelijks heb ik gezien hoe deze stoere, sterke ondernemende man zijn spierkracht en uiteindelijk zelfs zijn stem kwijtraakte. Maar wat nooit is verdwenen is zijn onafhankelijke geest, zijn vrije en creatieve persoonlijkheid die zelf regie houdt en altijd denkt in oplossingen en uitdagingen.”, zegt Jip.

Ook is er een klein PGB zorgteam rondom Remco ontstaan. Samen met Annet, zijn vrouw, Dorien, Nienke en alle andere zorgverleners zetten zij zich in om de dagelijkse zorg te organiseren zodat er tijd en ruimte is voor het leven.

Wilt u een bijdrage geven kopieer dan volgende link:

www.girodimuscoli.com/actie/jip-kamphuis?utm_source=kentaa&utm_medium=email-share&utm_campaign=giro-di-muscoli

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@rtv794.nl.

Deel dit artikel