Afdrukken
Ankeiler: Op maandag 26 april werden niet alleen lintjes uitgereikt maar ontving Johannes Veldkamp als waardevolle vrijwilliger van de lokale omroep RTV794 de RTV794 Award.

- Op maandag 26 april werden niet alleen lintjes uitgereikt maar ontving Johannes Veldkamp als waardevolle vrijwilliger van de lokale omroep RTV794 de RTV794 Award.

Op maandag 26 april stond Johannes Veldkamp op zijn oprit de auto wat op te poetsen toen een auto stopte en daaruit de hoofdredacteur Harrie Mulder en voorzitter Gert Foekens rolden die hem net op tijd konden stoppen voordat Johannes in zijn tuin kon verdwijnen. Behoorlijk verrast en enigszins verschrikt door dit bezoek was zijn vraag uiteraard : “Wat komen jullie doen?”. Harrie haalde hem snel uit de droom door mee te delen dat het bestuur in het begin van 2020 al had besloten dat aan hem een RTV794-Award zou worden uitgereikt, maar dat dit door de onverwachte corona-ontwikkelingen helaas moest worden uitgesteld. Vandaag leek de perfecte dag om dit in te halen.

Johannes Veldkamp verzorgt al vele jaren het programma Niet alleen op zondag, een programma met prachtige geestelijke liederen afgewisseld met mooie gedichten. Hij vertelde dat de gedichten vooral door zijn vrouw worden uitgezocht. Een gezamenlijke inspanning die al jarenlang door veel luisteraars wordt gewaardeerd.

Met enige trots nam Johannes de award en bijpassende bloemen voor zijn vrouw in ontvangst, waarbij hij uitsprak dat hij hoopte dat hij op deze wijze nog veel luisteraars lange tijd mag bemoedigen.

Wilt u reageren naar aanleiding van dit bericht, dan kunt u mailen naar hoofdredactie@rtv794.nl.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@rtv794.nl.

Deel dit artikel