RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door
11 mei 2021 8:26


RTV794 Award voor Johannes Veldkamp
Foto: RTV794 Award voor Johannes Veldkamp
Johannes Veldkamp met RTV794 Award Foto: RTV794

HEERDE - Op maandag 26 april werden niet alleen lintjes uitgereikt maar ontving Johannes Veldkamp als waardevolle vrijwilliger van de lokale omroep RTV794 de RTV794 Award.

Op maandag 26 april stond Johannes Veldkamp op zijn oprit de auto wat op te poetsen toen een auto stopte en daaruit de hoofdredacteur Harrie Mulder en voorzitter Gert Foekens rolden die hem net op tijd konden stoppen voordat Johannes in zijn tuin kon verdwijnen. Behoorlijk verrast en enigszins verschrikt door dit bezoek was zijn vraag uiteraard : “Wat komen jullie doen?”. Harrie haalde hem snel uit de droom door mee te delen dat het bestuur in het begin van 2020 al had besloten dat aan hem een RTV794-Award zou worden uitgereikt, maar dat dit door de onverwachte corona-ontwikkelingen helaas moest worden uitgesteld. Vandaag leek de perfecte dag om dit in te halen.

Johannes Veldkamp verzorgt al vele jaren het programma Niet alleen op zondag, een programma met prachtige geestelijke liederen afgewisseld met mooie gedichten. Hij vertelde dat de gedichten vooral door zijn vrouw worden uitgezocht. Een gezamenlijke inspanning die al jarenlang door veel luisteraars wordt gewaardeerd.

Met enige trots nam Johannes de award en bijpassende bloemen voor zijn vrouw in ontvangst, waarbij hij uitsprak dat hij hoopte dat hij op deze wijze nog veel luisteraars lange tijd mag bemoedigen.

Wilt u reageren naar aanleiding van dit bericht, dan kunt u mailen naar hoofdredactie@rtv794.nl.

Door: Mediapartner RTV 794

Best  Heerde Nieuws 

gemeente heerde heerde vrijwilligers voorpagina 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie