Afdrukken

- Op zaterdag 19 december werd de eerste editie van de Vaassense Online Pubquiz georganiseerd door de Ondernemersvereniging Vaassen (OVV). De hoofdprijs, een cadeaubon van €250, werd gewonnen door team ‘Niekamp’ uit Vaassen met 548 punten. Teams ‘Graveyards’ werd met 536 punten tweede en team ‘Stokers’ werd met 531 punten derde.

De pubquiz werd georganiseerd door de OVV als vervanger van een aantal evenementen dat vanwege corona niet door kon gaan, zoals de Walk&Wine en verschillende consumentenacties rondom Sinterklaas en Kerst. Er deden 81 thuisteams mee en naar verwachting keken er ongeveer 400 deelnemers en toeschouwers naar de livestream. De uitzending werd live gestreamd van uit Café de Ruif in Vaassen en trok kijkers uit heel Nederland en het buitenland.

Naast de hoofdprijs van €250 waren er ook veel andere prijzen te winnen, zoals bonnen van €50 om uit te geven in de Vaassense horeca en bonnen van €25 om uit te geven bij Vaassense winkeliers. Omdat er veel deelnemers waren, zijn er extra bonnen beschikbaar gesteld. Alle winnaars ontvangen zo snel mogelijk informatie over hun prijzen. Naast deze bonnen stelde Vaassen Actief ook een publieksprijs ter beschikking voor de leukste ingestuurde foto.

De organisatie wil via deze weg alle deelnemers nogmaals hartelijk bedanken voor hun sportieve deelname. “Het inschrijfgeld wordt omgezet in bonnen die bij leden van de OVV kunnen worden ingewisseld, dus met jullie deelname hebben jullie lokale ondernemers gesteund. Tot een volgende editie.”, aldus de organisatoren.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@rtv794.nl.

Deel dit artikel