RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door RTV 794
21 maart 2023 21:22


Michelin-ster even terug in Vaassen
Foto: Michelin-ster even terug in Vaassen
Simone Nardoni komt naar Vaassen. Foto: Restaurant Aroma

- Het in het Gelderse Vaassen gevestigde Italiaanse fine-diningrestaurant Aroma krijgt 22 en 23 maart een beroemde Italiaanse gastchef in huis. Aroma’s eigen veelgeprezen chef Pasquale Carfora vroeg de bevriende land- en streekgenoot Simone Nardoni (1987) om ‘voor even’ zijn keuken te delen. Met een Michelin-ster op zijn naam behoort Nardoni tot de bovenlaag van de Italiaanse culinaire wereld.

Gasten kunnen zo kennismaken met de keuken van JRE-restaurant Essenza en de bijzondere sterrenchef uit de pittoreske badplaats Terracina (Latina) die gezien wordt als een nog immer stijgende ster.

Culinaire ervaring

De samenwerking tussen Aroma en Nardoni belooft een onvergetelijke culinaire ervaring op te leveren voor gasten van het restaurant. Nardoni zal zijn creativiteit en culinaire vaardigheden inzetten om samen met chef Carfora een uniek menu te creëren. De gasten kunnen zich verheugen op een verfijnde en smaakvolle reis door de moderne Italiaanse keuken van vandaag.

Aroma Italian Fine Dining staat bekend om haar eigentijdse, soms zelfs avantgardistische Italiaanse keuken die vanaf het begin indruk maakte op de culinaire wereld. De komst van Simone Nardoni is een unieke kans voor fijnproevers om kennis te maken met de verfijnde creaties van deze meesterlijke Italiaanse collega-chef.

De gastchef-ervaring met Simone Nardoni bij Aroma Italian Fine Dining zal plaatsvinden op 22 en 23 maart en is inmiddels geheel volgeboekt.

 Nieuws 

vaassen voorpagina 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie