RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door RTV 794
22 februari 2023 18:50


Plaatjes Ruilen in Villa Jacoba
Foto: Plaatjes Ruilen in Villa Jacoba
Het boek. Foto: HHV

- Afgelopen week was de laatste mogelijkheid om bij aankoop in de Plus supermarkt plaatjes voor het boek 'Het mooiste plekkien' te verzamelen. Niet getreurd als het verzamelalbum nog niet helemaal vol is . Op vrijdag 3 maart van 14.00 tot 16.00 uur en op zaterdag 4 maart van 10.00 tot 12.00 uur is er de mogelijkheid om plaatjes te ruilen.

De vrijwilligers van het Heerder Museum Villa Jacoba zullen u graag helpen om de plaatjes uit te zoeken. Neem uw dubbele plaatjes mee en ruil ze, zodat uw boek vol komt en u jaren kunt genieten van 'Het mooiste plekkien'.

In de afgelopen periode is er al veel geruild en was het aantal actieve verzamelaars via facebook niet te tellen. Nu is er de kans om uw laatste plaatjes te ontvangen.

Speciaal voor de liefhebbers van de Heerder geschiedenis is er een mogelijkheid om voor een actie prijs lid te worden van de Heerder Historische Vereniging en bent u het eerste jaar voor maar € 10,- euro lid en ontvangt u vier keer het boekje Heerde Historisch thuis. Zeker voor de echte geschiedenis liefhebbers van Heerde is dit een mooie kans.

Gezien de te verwachten drukte zal er een route door het pand zijn om geen opstopping te krijgen. Er zal buiten de mogelijkheid zijn om met anderen te ruilen en uw album met de laatste plaatjes vol te plakken.

De expositie 'Het mooiste plekkien" met veel grote afbeeldingen en opstelling uit het boek zal nog tot 11 maart te bezoeken zijn.

Voor meer info www.heerderhistorischevereniging.nl

Heerde Nieuws 

heerde voorpagina 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie