RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door RTV 794
18 december 2022 16:37


Hervormde gemeente Vaassen neemt afscheid van De Rank
Foto: Hervormde gemeente Vaassen neemt afscheid van De Rank
De Rank. Foto: Herv. Gemeente Vaassen

- Kerkelijk centrum De Rank is jarenlang een begrip geweest in Vaassen. In de zestiger jaren was behoefte aan meer ruimte voor kerkelijke activiteiten en werd de achterzijde gebouwd. In de zeventiger jaren werd het gebouw uitgebreid tot het huidige gebouw.

In de begin tijd gebruikten veel verenigingen De Rank als ruimte voor hun bijeenkomsten. In de loop der jaren is het verenigingsleven echter afgenomen en wordt De Rank dus ook minder gebruikt voor dat doel. Bovendien is De Rank toe aan een renovatie.

Ook het Snuffelhuis wordt momenteel niet gebruikt en is ook aan een renovatie toe. De kerkelijke gemeente heeft daarom besloten om voor een van beide gebouwen te kiezen en dat is het Snuffelhuis geworden. De Rank wordt daarom afgestoten aan een partij die dat gebouw gaat renoveren.

Dat betekent dat de Hervormde Gemeente op donderdagmiddag 22 december 2022 van 17.00-19.00 uur afscheid van De Rank neemt. U bent dan van harte welkom voor een hapje en een drankje en kunt tevens de beheerders de hand drukken. De formele overdracht van De Rank aan de nieuwe eigenaar zal op 30 december 2022 plaatsvinden.

 Nieuws 

vaassen december voorpagina 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie