RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door RTV 794
17 december 2022 17:46


Trainerscarrousel in het amateurvoetbal draait volop
Foto: Trainerscarrousel in het amateurvoetbal draait volop
Amateur voetbal. Foto: Pixabay

- De maanden november en december staat traditiegetrouw in het teken van contractonderhandelingen bij de meeste amateurclubs. Hieronder een overzicht van de situatie van de clubs in de regio.

EZC’84:

Na drie seizoenen hebben Gert-Jan Piksen en EZC’84 besloten om na dit seizoen niet samen verder te gaan. EZC’84 bezet momenteel de 10e plaats in de 4e klasse D. Harold Sneller zal volgend jaar de trainer worden in Epe. Sneller is geen onbekende in de regio. Op dit moment is hij de hoofdtrainer bij VV Oeken in de 3e klasse, maar daarvoor was Sneller onder andere actief bij VV Oene en VIOS Vaassen.

SV Wissel:

Davy Eustacia stopt na dit seizoen bij SV Wissel. Eustacia is dan drie seizoenen actief geweest aan de Ericaweg. Er is op dit moment nog geen opvolger bekend.

SEH:

Na drie seizoenen wordt er bij SEH afscheid genomen van Edwerd Schuring. De 34-jarige trainer heeft na goed overleg met de technische commissie besloten dat hij zijn contract niet verlengt bij de club uit Heerde. Een opvolger heeft SEH ook al gevonden, namelijk de

36-jarige Jordy Vakkert uit Eerbeek. Vakkert promoveerde vorig jaar met WSV vanuit de 2e klasse zondag en doet het momenteel uitstekend in Apeldoorn blijkens een 5e plaats in de 1e klasse.

WZC Wapenveld:

De wegen van WZC en hoofdtrainer Erik van Dijk zullen na dit seizoen scheiden van elkaar. Van Dijk is momenteel bezig aan zijn 3e seizoen bij de club waar hij een lange historie heeft als speler en als trainer van het 2e elftal. De Wapenvelders bezetten momenteel de 7e plaats in de 4e klasse D. Een opvolger is ook al bekend gemaakt, en dat is geen onbekende. Edwerd Schuring, nu nog trainer bij SEH, maakt de overstap van de Eeuwlanden naar het Monnikenbos.

VV Oene:

Bardy Verhoef blijft ook volgend seizoen aan als hoofdtrainer bij VV Oene. Verhoef is bezig aan zijn 3e seizoen in Oene en presteert momenteel prima met een 5e plaats in de 3e klasse E.

VIOS Vaassen:

Bij VIOS staat Maikel Amzand al sinds jaar en dag voor de groep. Ook volgend seizoen is dat het geval, maar tevens is er uitgesproken dat 2023/2024 het 13e en laatste seizoen wordt voor Amzand in Vaassen.

SV Epe:

Bij kersvers zaterdag 1e klasser SV Epe wordt afscheid genomen van hoofdtrainer Martijn de Haas. Na 8 seizoenen, waarvan 6 bij het 1e elftal, heeft de trainer uit Ugchelen besloten om zijn contract niet te verlengen. Momenteel is er nog niet bekend wie De Haas opvolgt in Epe.

KCVO:

Bij de zondag 3e klasser uit Vaassen staat ook volgend seizoen Remon van Schoonhoven voor de groep. De club en de trainer zijn uitermate tevreden met elkaar waardoor er met het volste vertrouwen een 5e seizoen aan vast geplakt wordt.

VV Heerde:

Hans van der Hoop en VV Heerde is dit seizoen een prima match gezien de huidige 2e plaats in de 3e klasse zaterdag. Na de promotie van vorig seizoen doen de geel-zwarten uit Heerde het uitstekend en dus was het voor beide partijen geen twijfel om nog een seizoen met elkaar door te gaan.

Bij VEVO en SV Vaassen is nog niet bekend gemaakt wie er volgend seizoen als hoofdtrainer voor de groep staat.

Apeldoorn  Epe  Heerde Nieuws 

heerde voorpagina 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie