RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door RTV 794
11 december 2022 17:00


'De overval'
Foto: 'De overval'
Toneelvereniging NEON Heerde. Foto: Idem

- Komende weken stellen we jullie de complete cast voor van ons toneelstuk 'De overval' geeft de toneelvereniging NEON uit Heerde aan.

Deze criminele komedie speelt zich af rondom het huis van de familie Bijsterveld. Na een avondje doorzakken in de kroeg ontdekt Ralf de volgende ochtend een koffer met geld onder zijn bank. Zijn vriend Barend en het bericht over een bankoverval geven hem duidelijkheid over de herkomst ervan. Het geheimhouden van dit financiële meevallertje blijkt een enorme uitdaging voor ze. Vooral omdat oma hem op de zenuwen werkt, zijn vrouw Sandra wantrouwende vragen stelt en haar nieuwsgierige vriendin Maris steeds binnenloopt en graag wil helpen met het politieonderzoek. Maar als de nieuwe vriend van zijn dochter ook nog eens rechercheur blijkt te zijn, is de chaos compleet. Kortom, dat wordt weer een avond waarbij flink gelachen gaat worden!

Kaarten voor de uitvoeringen op 27 januari en 28 januari zijn vanaf 17 december in Heerde verkrijgbaar voor € 8,50 bij Slagerij Nooteboom, Studio Olijf en PLUS Supermarkt. Zien we je dan?

Heerde Nieuws 

heerde voorpagina 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie