RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door RTV 794
30 juli 2022 16:55


Bekerindeling voor voetbalclubs bekend
Foto: Bekerindeling voor voetbalclubs bekend
De bal gaat weer rollen. Foto: Pixabay

- In de aanloop naar komend seizoen zijn vandaag de bekerindelingen bekend gemaakt door de KNVB. Er staan voor de clubs uit de gemeente Heerde en Epe weer een aantal mooie wedstrijden op het programma.

Zaterdagclubs:

Derby van Heerde

Na de promotie van VV Heerde, naar de derde klasse, is er toch nog een derby van Heerde komend seizoen. In de beker zijn SEH en VV Heerde aan elkaar gekoppeld. Ook VV Oene is terug te vinden in deze poule. ’s Heerenbroek, uit de 4e klasse, maakt deze poule compleet.

SV Epe

SV Epe begint het zaterdag tijdperk in een bekerpoule met bekende namen uit het zaterdagvoetbal. De tegenstanders voor SV Epe in deze poule zijn Nunspeet, uitkomend in de 1e klasse, OWIOS en VSCO’61, beide uitkomend in de 2e klasse.

VEVO

De club uit Veessen/Vorchten begint het seizoen in de beker tegen SP Eefde, uitkomend in de 3e klasse, FC RDC uit Deventer en VSW uit Zwolle, beide uitkomend in de 4e klasse.

VIOS Vaassen

EFC’58 uit Ermelo is een van de tegenstanders van VIOS in de beker. De Ermeloërs werden afgelopen seizoen kampioen in de 4e klasse en zijn samen met Stroe en De Veluwse Boys uit Garderen, beide uitkomend in de 4e klasse, de tegenstanders van VIOS.

WZC Wapenveld

De Wapenvelders zijn in de beker gekoppeld aan HTC uit Zwolle, uitkomend in de 4e klasse, SC Rouveen, uitkomend in de 3e klasse en het tweede elftal van VV Berkum, uitkomend in de Hoofdklasse.

EZC’84

De tegenstanders van EZC’84 zijn ESC uit Elburg en VV Hattem, beide uitkomend in de 3e klasse. SV Zalk, uitkomend in de 4e klasse maakt het kwartet in deze poule compleet.

Zondagclubs:

VV Emst

De gedegradeerde VV uit Emst begint het tweede deel van hun 75e-jubileumjaar in een bekerpoule met wedstrijden tegen Beekbergen, uitkomend in de 3e klasse, De Hoven uit Zutphen en SHE uit Hall, beide uitkomend in de 5e klasse.

Derby van Vaassen

Na de degradatie van SV Vaassen, naar de vierde klasse, kan Vaassen zich toch opmaken voor een strijd tussen KCVO en SV Vaassen. Batavia’90 uit Lelystad, spelend in de 5e klasse, en WWNA uit Apeldoorn, spelend in de 4e klasse, maken het kwartet in deze poule compleet.

VV Wissel

Voor VV Wissel wachten wedstrijden tegen Robur et Velocitas uit Apeldoorn, uitkomend in de 3e klasse, Sallandia uit Deventer en Victoria Boys uit Apeldoorn, beide uitkomend in de 4e klasse.

De bekerwedstrijden vinden plaats op 3 & 4 september, 10 & 11 september en 17 & 18 september. Het wedstrijdschema wordt 30 juli bekend gemaakt.

Apeldoorn  Beek  Deventer  Elburg  Epe  Ermelo  Hattem  Heerde  Lelystad  Nunspeet  Zutphen  Zwolle Nieuws 

voorpagina 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie