RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door RTV 794
10 juli 2022 16:23


Koninklijke onderscheiding uitgereikt
Foto: Koninklijke onderscheiding uitgereikt
Burgemeester Tom Horn en mevr. Kamphuis-Kloezeman. Foto: Fred Rijckenberg

- Mevrouw H. Kamphuis-Kloezeman is vrijdagavond Koninklijk onderscheiden. Ze is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Het lintje is bij Rijvereniging en Ponyclub Wenum-Wiesel uitgereikt. De uitreiking en het opspelden werd door burgemeester Tom Horn van de gemeente Epe gedaan. Ook ontving zij van de gemeente een mooie bos bloemen.

Mevrouw H. Kamphuis-Kloezeman is sinds 1991 vrijwilligster hoofd huishouding bij Rijvereniging en Ponyclub Wenum-Wiesel Noord Apeldoorn (WWNA). Ze was 40 jaar geleden al vrijwillig actief voor de rijvereniging. Toen heeft ze haar man geholpen met secretariaatswerkzaamheden voor concoursen. Sinds de bouw van de Oranjehal in 1991 heeft zij de hoofd huishouding voor haar rekening genomen. Ze deed hier allerlei werkzaamheden, waaronder: bar- en keukenbezetting, wekelijkse schoonmaak en de voorbereidingen van evenementen. Daarnaast was zij één van de trouwe vrijwilligers die regelmatig naar het federatiecentrum van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) in Ermelo ging. Ze ging daar tegen betaling helpen bij de kaartverkoop of parkeerhulp. Deze inkomsten werden in de verenigingskas gestort.

Zij heeft ondertussen afscheid genomen en dat werd vanavond officieel gevierd. Ze blijft als vrijwilligster werken, maar zonder de verantwoordelijkheid van hoofd huishouding. Mevrouw Kamphuis-Kloezeman heeft zich altijd met hart en ziel ingezet voor de vereniging.

Apeldoorn  Epe  Ermelo Nieuws 

voorpagina 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie