RTV794

RTV794 Lokale omroep Heerde en Epe

advertentie
Geschreven door RTV 794
29 april 2022 14:04


Rally voor Stichting Present
Foto: Rally voor Stichting Present
JCI Veluwe Rally. Foto: JCI Epe

- De inschrijvingen stromen al binnen, maar de tweede editie van de JCI Veluwe Rally op vrijdag 20 mei kan nog deelnemers gebruiken.

Iedereen met een mooie, oude, sportieve en/of exclusieve auto (of die er een leent of huurt) kan meedoen. De tocht voert langs mooie schilderachtige plekjes op de Veluwe. Er wordt geluncht op een bijzondere locatie en de dag zal worden afgesloten met een borrel. Naast het competitieve karakter staat gezelligheid centraal en kunnen de deelnemers hun netwerk vergroten.

De opbrengsten van deze dag gaan naar Stichting Present, die momenteel ook veel doet voor de vluchtelingen uit Oekraïne.

De rally wordt georganiseerd door JCI Epe, onderdeel van Junior Chambers International (JCI). Leden zijn ondernemende mensen tussen de 25-40 jaar, wonend of werkzaam in de gemeente Epe, die zichzelf (met gezelligheid) willen ontwikkelen met behulp van trainingen, bedrijfsbezoeken en presentaties. Meedoen kost 200 euro per auto met 2 personen. Er is ook een ruime keuze aan sponsorpakketten. De start is vrijdag 20 mei om 10:00 bij Hotel Dennenheuvel in Epe.

Epe Nieuws 

epe voorpagina 
 
  • rtv794 TV
  • RTV794 Live Radio
advertentie