Lead image 1:
Lead image TXT 1: Zuivelmuseum Wapenveld. Foto: Jan Nitrauw
Lead image 2:
Lead image TXT 2: Veel informatie. Foto: Jan Nitrauw
Ankeiler: Zonder officieel vertoon zijn vorige week zaterdag de deuren open gegaan van het Nederlands Zuivelmuseum. En dat leverde aan het einde van de dag een tevreden organisatie op.

- Zonder officieel vertoon zijn vorige week zaterdag de deuren open gegaan van het Nederlands Zuivelmuseum. En dat leverde aan het einde van de dag een tevreden organisatie op.

Bezoekers waren verrast over de kwaliteit van de expositie, het decor van de boerderij IJzerman en de sfeer in het complex. "We noteerden een dikke 8 op het formulier dat bezoekers in konden vullen over hun bezoek", aldus Trudy Berends namens de vrijwilligers. Opvallend ook dat (groot)ouders met (klein)kinderen meteen het Zuivelmuseum wisten te vinden en vol enthousiasme met de Ontdekplaat op pad gingen door het Zuivelmuseum. Verrassend was ook de eerste bezoeker in Stoffer Langenberg die een deel van zijn jeugd doorbracht in de woning naast de boerderij.

Het Zuivelmuseum is vanaf nu open op donderdag- en vrijdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.30 tot 16.00 uur.

đź’¬ Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@rtv794.nl.

Deel dit artikel